شنبه, 10 خرداد 1399

حضور ریاست محترم دادگستری و دادستان محترم قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان

ریاست محترم دادگستری شهرستان قوچان و دادستان محترم شهرستان قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان در این دیدار جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن خیر مقدم بابت حضور ریاست محترم دادگستری و دادستان محترم شهرستان در دانشگاه صنعتی قوچان، توضیحاتی را درخصوص شرایط دانشگاه و پیشرفت های صورت گرفته ارائه دادند و در ادامه در خصوص مسایل دانشگاه در حوزه حقوقی، مطالبی جهت تعامل بیشتر مطرح شد.