شنبه, 10 خرداد 1399

اساتید برتر دانشگاه صنعتی قوچان معرفی شدند

اساتید برتر دانشگاه صنعتی قوچان در یک سال گذشته معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت روز معلم و استاد مراسمی تحت عنوان تقدیر و تشکر از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان و معرفی اساتید برتر دانشگاه در رشته های مختلف برگزار شد.

در این جلسه که با رعایت فاصله اجتماعی برگزار گردید، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی و اعضای محترم هیئت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه صنعتی قوچان حضور داشتند و دیگر اساتید به صورت آنلاین این مراسم را مشاهده نمودند.

در ادامه این جلسه اساتید برتر در گروه های مختلف آموزشی و اساتید برتر فرهنگی معرفی شدند که اسامی این عزیزان را در زیر مشاهده می نمایید.

در گروه مهندسی برق: دكتر سيد حسين كاظمی و دكتر احسان رحيمی نژاد، در گروه مهندسی کامپیوتر: دكتر احمدرضا منتظرالقائم، در گروه مهندسی عمران: دكتر محمدحسين قدیری راد، در گروه ریاضی: دكتر علی گنج بخش، در گروه شيمی و انرژی: دكتر بهاره تنهایی و در گروه مکانیک و صنایع: دكتر آرمان نجاتی به عنوان اساتید برتر معرفی شدند.

در بخش اساتید برتر فرهنگی نیز، آقایان دکتر محمد حسین سیگاری و دکتر داود فربد به عنوان اساتید برتر فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان معرفی شدند.

همچنین در قسمت اساتید مدعو نیز در گروه برق: مهندس سيد مسعود عليزاده معصوميان، در گروه کامپیوتر: مهندس حسین داود، در گروه ریاضی: مرضیه نگهبان، در گروه عمران: نجمه فرهاد و در گروه شیمی و انرژی: دكتر سيد حيدر رجایي شوشتری به عنوان اساتید برتر معرفی شدند.