شنبه, 10 خرداد 1399

پذيرش بدون آزمون در دوره كارشناسي ارشد دانشگاه صنعتی قوچان

همه ساله اين دانشگاه از ميان متقاضيان واجد شرايط بر اساس آيين نامه آموزش عالي و سهميه مشخص شده مبادرت به پذيرش دانشجو در دوره كارشناسي ارشد مي‎كند. متقاضيان  از مورخ 99/03/01 تا مورخ   31 / 03 / 1399 اقدام به ثبت نام مي‎كنند. اين دانشگاه پس از بررسي، پرونده متقاضيان براي تاييد علمي به گروه‎هاي آموزشي مرتبط ارجاع مي‎دهد و برترين‏‎ها را به سازمان سنجش براي ثبت نام نهايي معرفي مي‎كند. جهت ثبتنام به لینک انتهای صفحه مراجعه نمایید.

شرایط پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان)  سال تحصیلی 1400-1399
1- ورودی های کارشناسی نیمسال اول و دوم 1395 ‎و ورودی های کارشناسی نیمسال دوم  1394
2-  حداکثر طی 8 نیمسال (ترم تابستانی محاسبه نمی شود)  فارغ التحصیل شوند.
3-  پس از نیمسال ششم حداقل سه چهارم (75%) واحدهای درسی را گذرانده باشد.
4-  تا پایان نیمسال ششم، سه چهارم از واحدهای کل دوره را گذرانده باشد  و جز پانزده  درصد برتر دانشجویان هم ورودی خود باشد.
5-  چنانچه پانزده درصد برتر دانشجویان حائز شرایط این ماده به دلیل انصراف یا عدم تقاضا از تسهیلات مربوطه استفاده نکردند و ظرفیت پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد رشته‎ای تکمیل نشد، در این صورت مجاز به جایگزینی صرفا 10 درصد بعدی صرفا از دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان با اولویت رتبه متقاضیان در آن رشته می‎باشد.
6-  تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می‎توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند.
7-  استفاده از تسهیلات بدون آزمون مختص دانشجویان ایرانی است.

تبصره1 دانشگاه مي تواند متقاضياني كه در 6 نيمسال فارغ التحصيل شوند را به شرط آنكه از لحاظ معدل جزو 15 درصد برتر  باشند، خارج از ظرفيت پذيرش نمايد. ضروري است اين دسته از متقاضيان ‎ كه در شش نيمسال فارغ التحصيل مي شوند؛ گواهي رتبه و ريز نمرات تا پايان نيمسال چهارم و يا پنجم را ارسال نمايند. بديهي است قبولي اين گروه از متقاضيان پس از ارائه گواهي رتبه تا پايان ترم ششم به دفتر استعدادهاي درخشان كه مطابق با مصوبه جديد بايد در مقايسه با معدل دانشجویان هم رشته و غیر هم و (ورودی سال قبل ) جز 15 درصد برتر باشند، قطعي  ميگردد.   ورودي

تبصره2 در خصوص متقاضيان نيمسال دوم 1395 كه در نيمسال جاري ترم ششم خود را مي گذرانند، ‎ ضروري است گواهي رتبه و ريز نمرات تا پايان نيمسال پنجم را ارسال نمايند. بديهي است قبولي اين گروه از متقاضيان پس از ارائه گواهي رتبه تا پايان ترم ششم به دفتر استعدادهاي درخشان كه در مقايسه با معدل دانشجويان هم رشته و هم ورودي جز 15 درصد برتر باشند، قطعي مي گردد ‎

دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان و سایر دانشگاه های دولتی سراسر کشور حایز هریک از شرایط فوق می توانند مدارک مشروحه زیر را از مورخ 01/03/99 تا مورخ   31 / 03 / 1399 در سایت دانشگاه ثبت نام و بارگذاری شود.

مدارک لازم برای بارگذاری پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد
• یک قطعه عکس
• تصویر كارت ملی
• تصویرریز نمرات تا پایان  نیمسال 6
• فرم شماره یک
• فرم گواهی رتبه (تا پایان نیمسال ششم) تایید شده توسط آموزش دانشگاه محل تحصیل (در صورت عدم دسترسی استعلام توسط دانشگاه صنعتی قوچان خواهد پذیرفت)

تذکرات مهم

• مدارک حداکثر تا تاریخ 31 / 03 / 1399 بارگزاری شده باشد . به درخواست هایی که پس از تاریخ مزبور دریافت گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد .

• در صورتی که متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را ارسال نماید و یا مدارک ارسال شده خوانا نباشد. درخواست وی بررسی نخواهد شد.
• دانشجو موظف است در صورت داشتن شرایط لازم، نسبت به  تکمیل دقیق فرم اقدام نماید. در صورت عدم رعایت موارد فوق مسئولیت هر گونه اشکالی بر عهده دانشجو بوده و حق اعتراض ندارد.
• ارائه درخواست و دارا بودن شرایط، به هیچ عنوان به منزله پذیرش قطعی نمی‎باشد. •
 پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.

رشته های تحصیلی کارشناسی ارشد سال 1400-1399

گرایش