چهارشنبه, 24 مهر 1398

فراخوان ثبت نام بيمه تكميلي سال 1398 - بيمه آسيا شعبه قوچان ویژه اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه صنعتی قوچان

photo 2019 09 24 10 19 33

​با سلام و احترام؛

به استحضار كليه اعضاي محترم هيأت علمي و كارمندان گرامي شاغل دانشگاه (رسمي، پيماني، قراردادي و شركتي) مي رساند " بيمه تكميلي درمان " دانشگاهيان محترم از تاريخ 1398/07/01 لغايت 1399/06/31 با شركت خدمات بيمه اي آسيا شعبه قوچان منعقد شده است. بر اين اساس اعضاي محترمي كه در قرارداد سال گذشته بيمه تكميلي درمان تحت پوشش قرار داشتند در قرارداد جديد نيز تحت پوشش هستند اما اگر به هر دليل  تمايلي به تغيير دارند ، مي توانند نسبت به حذف و اضافه نمودن خود يا  افراد تحت تكفل در قرارداد جديد حداكثر تاپايان وقت اداري روز چهارشنبه مورخ  98/07/03  اقدام نمايند. همكاران محترمي كه در قرارداد سال گذشته حضور نداشتند، فرم هاي پيوست را تكميل و به همراه مدارك ذيل به صورت حضوري و يا كارتابلي تا تاريخ مقرر فوق  به كارشناس اين حوزه سركار خانم خاكشور تحويل فرمائيد.

مدارك مورد نياز  :

1 – تصوير صفحه اول دفترچه بيمه هر فرد و كليه افراد تحت تكفل ايشان

توجه 1 : سرانه حق بيمه درمان  معادل 1/890/000 ريال  براي هر نفر خواهد بود.

• بر اساس مصوبه هيأت رئيسه محترم دانشگاه، 50 درصد مبلغ حق بيمه جهت سرپرست دانشگاهي و افراد تحت تكفل قانوني توسط دانشگاه به عنوان يارانه بخشي از هزينه حق بيمه پرداخت مي گردد (50 درصد به عهده دانشگاه و 50 درصد به عهده متقاضي).

توجه 2 : شرايط و تعهدات به پيوست مي باشد.

توجه 3 :  افرادي مي توانند به صورت وابسته به فرد اصلي، تحت پوشش بيمه تكميلي قرار گيرند كه داراي شرايط ذيل باشند :

• همسر كاركنان مرد و زن دانشگاهي .
  • فرزندان ذكور تا سن 23 سال تمام و در صورت اشتغال به تحصيل تا سن 25 سال تمام و دانشجويان رشته پزشكي تا 26 سال و فرزندان اناث مادامي كه شاغل نبوده (بيمه نداشته باشد) و يا ازدوج نكرده باشند.
  •  پدر و مادر (صرف داشتن دفترچه بيمه)

توجه 4 : پرسنل استخدام جديد، همسر پرسنلي كه ازدواج نموده اند مي توانند تحت پوشش بيمه تكميلي قرار گيرند كه حداكثر ظرف مدت 25 روز پس از تاريخ حكم و ازدواج از طريق مديريت اداري به شركت بيمه معرفي مي شوند.

توجه5: نوزادان تازه متولد شده نيز منوط به اينكه حداكثر ظرف مدت 30 روز از تاريخ تولد به شركت بيمه معرفي شوند مي توانند از بدو تولد تحت پوشش قرار گيرند.

توجه6 : صحت اطلاعات ارسالي به عهده متقاضيان خواهد بود، لذا خواهشمند است نهايت دقت در اين خصوص صورت پذيرد تامشكلي در روند بيمه تكميلي ايجاد نشود.

با تشکر

مدیریت امور داری و پشتیبانی