دوشنبه, 07 بهمن 1398

زمان ثبت نام و مدارك مورد نياز پذيرفته شدگان مرحله تكميل ظرفيت مقطع كارشناسي ارشد سال 1398

با عرض سلام ،تبریک و خوش آمدگویی به تمامی پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 در دانشگاه صنعتی قوچان ، بدین وسیله زمان های ثبت نام الکترونیکی و حضوری به شرح ذیل جهت اقدام به موقع اعلام می گردد. لازم به ذکر است با توجه به اینکه شروع تحصیل پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت از بهمن ماه 1398 می باشد زمان ثبت نام بهمن ماه تعیین گردیده است.

زمان ثبت نام الکترونیکی  و حضوری:  تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه18/10/1398

مدارك مورد نياز جهت تحويل در هنگام ثبت نام حضوري:

1-گواهي رتبه اولي صادر شده توسط معاونت آموزش دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي محل تحصيل دوره كارشناسي (منحصراً مربوط به پذيرفته شدگان با استفاده از سهميه رتبه اول)

2- سه قطعه عكس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري با رعايت شئونات اسلامي (پشت نويسی شده)

3-فتوكپي شناسنامه (کلیه صفحات ،یکسری)

4-فتوکپی كارت ملي پشت و رو

5-فتوکپی كارت پايان خدمت/معافيت/برگ اعزام به خدمت مهلت دار(ویژه آقایان)

6-تكميل فرم ميانگين معدل مخصوص دانشجويان سال آخر (صفحه 258در دفترچه  انتخاب رشته سازمان سنجش)

7-تكميل فرم مشخصات فردي پذيرفته شده در سامانه ثبت نام الكترونيكي(پس از رؤيت و تكميل چاپ امضاء و در هنگام ثبت نام حضوري تحويل شود.)

8-اصل فرم دفترچه سازمان سنجش آموزش كشور سال 1398 و يا ارائه نامه اي مبني بر فارغ التحصيلي طبق فرمت سازمان حداكثر تا تاريخ 31/06/1398 یا 30/11/1398 در مقطع كارشناسي از محل تحصيل با ذكر معدل خواسته شده.

9-اصل گواهي موقت يا اصل مدرك فارغ التحصيلي معتبر براي پذيرفته شدگاني كه گواهي موقت يا دانشنامه دريافت كرده اند. فارغ التحصيلان قطعي غير مشمول با تاريخ فارغ التحصيلي حداکثر تا پایان بهمن ماه 1398

تبصره: برای پذیرفته شدگان فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته ارائه و تحویل اصل یا گواهی موقت مقطع کاردانی نیز الزامی می باشد.
10- در صورت آماده نبودن مدرک کارشناسی ارائه نامه معتبر از دانشگاه با ذکر تاریخ و معدل فارغ التحصیلی الزامی می باشد.

11- تكميل فرم تعهدنامه آموزش رايگان و تعهدنامه وزارتي )براي دوره هاي روزانه(پس از رؤيت و تكميل چاپ امضاء و در هنگام مراجعه حضوري تحويل شود).

12- موافقت نامه رسمي از سازمان محل خدمت، مربوط به شاغلين در مؤسسات و دواير دولتي( آموزش و پرورش- قوه قضائيه – نيروهاي مسلح)

13  - تكميل فرم تعهدنامه ويژه دانشجويان روزانه، و نوبت دوم(شبانه) (پس از رؤيت و تكميل چاپ امضاء و در هنگام ثبت نام حضوري تحويل شود).

دانلود فایل