دوشنبه, 07 بهمن 1398

اطلاعیه مهم در خصوص سالن های مطالعه دانشگاه و سرویس رفت و برگشت در زمان ایام امتحانات

قابل توجه دانشجویان محترم:

به اطلاع شما بزرگواران می رساند‌‌، سالن های مطالعه دانشگاه در ایام امتحانات در روزهای پنج شنبه و جمعه از ساعت ۸ الی ۱۹:۳۰ باز می باشد.

شایان ذکر است در روزهای جمعه سرویس رفت ساعت ۸ از محل فلکه شهرداری و دانشگاه آزاد تا دانشگاه صنعتی قوچان و سرویس برگشت ساعت ۷ بعد از ظهر از درب دانشگاه تا خوابگاه دانشگاه آزاد و فلکه شهرداری مهیا می باشد.

با توجه به همکاری معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه بوفه دانشگاه در روزهای پنج شنبه و جمعه باز است.

سرویس رفت و برگشت در روز جمعه رایگان است و در روزهای پنچ شنبه و جمعه پذیرایی چای و بیسکوئیت از سالن های مطالعه نیز انجام می شود.

کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه

9ecd376e5371efaef9aad9bc9143aed8 XL