پنج شنبه, 14 فروردين 1399

پیام تبریک نوروزی جناب آقای دکتر بهشتی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان

نوروز در انديشه‌ ملت، نماد خيزش و حيات مجدد و شروع دوباره در مرتبه‌ای بالاتر و والاتر است.
بي‌ترديد انديشه زيباي نوروز، لطف و عنايت الهي بر بشریت و وعده‌ حاکميت زيبايي‌ها، ارزش‌ها و تجلي کمال‌ خواهي و تعالی جويی انسان است.
نوروز مجال تحول در عالم طبیعت است، فرصتی است برای تحول درون و اصلاح امور، لذا در این ایام از آفریننده جانها و روانها خواستاریم که تحول به احسن الحال و الاحوال را که مضمون دعای شریف تحویل سال نوست در سراسر حیات فردی و اجتماعی و جمیع ابعاد معنوی و مادی زندگی ما جاری سازد .
آغاز نوروز باستانی 1399 را خدمت شما اساتید فرهیخته و اعضای محترم هیات علمی، کارکنان زحمت کش و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال برای تمامی شما عزیزان، آرزوی توفیق و سربلندی بیش از پیش مسئلت دارم.
امید است سال 1399 که توسط مقام معظم رهبری(مدظله عالی)به نام سال ”جهش تولید” نامگذاری شده است، سالی خوب و سرشار از موفقیت برای کشور و دانشگاه صنعتی قوچان باشد و در این سال موفقیت های بیشتر برای کشور عزیزمان ایران و مجموعه دانشگاه صنعتی قوچان را شاهد باشیم.

دکتر علی اصغر بهشتی
ریاست دانشگاه صنعتی قوچان