شنبه, 10 خرداد 1399

اطلاعیه کتابخانه، انتشارات، و مركز اطلاع رساني در خصوص نحوه دريافت مقاله

به آگاهي اساتيد ارجمند و دانشجويان گرامي مي رساند از آنجا كه بارگيري مقالات از پايگاه Civilica تنها از طريق IP هاي دانشگاه امكان پذير است و در حال حاضر امكان حضور در دانشگاه فراهم نيست، متقاضيان دريافت مقاله مي توانند نام مقاله و پديدآورندگان را به رايانامه كارشناس محترم كتابخانه، خانم زارعي، به نشاني This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ارسال كنند. مقاله مورد نظر توسط ايشان جستجو شده و پيوند دريافت مقاله به رايانامه متقاضي ارسال مي شود. سپس متقاضي مي تواند با استفاده از پيوند دريافت شده، بيرون از دانشگاه مقاله خود را بارگيري كند. شايان يادآوري است هر رايانامه در هر ۲۴ ساعت مي تواند ۵ مقاله را بارگيري كند.
خدمتگزاران شما در كتابخانه، انتشارات، و مركز اطلاع رساني دانشگاه صنعتي قوچان

4FB0FBAD D5AB 4FDE 8B65 A709C3B1D666