شنبه, 10 خرداد 1399

مقالات مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری تا آخر اردیبهشت ماه رایگان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RLCeST) با توجه به مسئله پاندمی ویروس کرونا، دسترسی به مقالات علمی فارسی، انگلیسی و عربی و نیز مقالات نشریات و کنفرانس ها و پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری را تا آخر اردیبهشت 1399 رایگان اعلام می کند.

کاربران می توانند از طریق وبگاه این مرکز به آدرس (www.ricest.ac.ir) و با مراجعه به بخش پایگاه های اطلاعاتی و یا از طریق جعبه جستجو، به منابع علمی مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند.

دانلود مقالات تا پایان اردیبهشت