شنبه, 10 خرداد 1399

اطلاعيه دوم آموزشي براي نيمسال دوم 99

با عرض سلام و احترام خدمت دانشجويان گرامی

در تکمیل اطلاعیه آموزشی قبلی، مصوبات جدید شوراي آموزشي دانشگاه به ‌شرح ذيل اعلام مي‌گردد:

1-    تاریخ پایان کلاس‌های مجازی ۵/۴/۱۳۹۹ می‌باشد.

2-    امتحانات پایان ترم به‌صورت مجازی برگزار خواهند شد. شروع امتحانات ۱۰/۴/۱۳۹۹ و پایان امتحانات ۳۱/۴/۱۳۹۹ می‌باشد. برنامه امتحانی جدید متعاقباً اعلام خواهد شد.

3-    دروس عملی (به‌جز تربیت بدنی) به‌صورت مجازی و در قالب بارگذاری محتوا در سامانه آفلاین برگزار خواهند شد. زمان برگزاری متعاقباً اعلام می‌گردد. در مورد دروس تربیت بدنی ظرف چند روز آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

4-    درخواست حذف ترم دانشجویان کارشناسی ارشد که تنها واحد پایان‌نامه دارند صرفاً پس از تایید استاد راهنما، در کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه بررسی خواهد شد.

5-    دانشجویان مقطع کارشناسی که مهلت دفاع از پروژه پایانی آنها تا تیرماه 99 بوده است تا پایان شهریورماه می‌توانند نسبت به دفاع اقدام نمایند.