شنبه, 10 خرداد 1399

پیام تبریک جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

دکتر علی اصغر بهشتی، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان با صدور پیامی، حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند.

در متن این پیام آمده است:

"یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تتقون"

"ای کسانی که ایمان آورده‏ اید روزه بر شما نوشته (واجب) شد، چنانکه بر آنان که پیش از شما بوده ‏اند واجب شده بود باشد که پرهیزگار شوید."
(سوره بقره آیه 183)

ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن و ماه معنویت و مهربانی است که بی شک فرصتی می باشد تا جدایی از تمامی ظواهر دنیوی، خالصانه و صادقانه به بندگی ایزد منان بیندیشیم.

اینجانب به نوبه خود، حلول ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، ماه عبادت های عاشقانه و بندگی خالصانه را به تمامی مسلمانان جهان، خصوصا خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و خداوند متعال را شاکرم که توفیق درک بهاری دیگر از هنگامه ضیافت عبادت را نصیب مان کرد.

امید است در ماه کرامت، عدالت و بندگی، همواره چشمه‌سار رحمت الهی بر فضای جان و دل مان جاری مانده و توفیق بهره‌مندی از فیوضات این ماه پر خیر و برکت در سال‌های آینده نیز نصیب مان شود.

التماس دعا
دکتر علی اصغر بهشتی