شنبه, 29 تیر 1398

معرفی و تاریخچه گروه کامپیوتر

در سال 1385 هجری خورشیدی همزمان با تاسیس «دانشکده فنی و مهندسی قوچان»، فعالیت گروه مهندسی کامپیوتر به عنوان اولین گروه تاسیس شده در دانشگاه، با پذیرش دانشجو در رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی شروع گردید. سپس در سال 1386 اولین دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه در رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شدند و بزرگترین گروه دانشگاه را تشکیل دادند. در سال 1392 پس از ارتقاء به «دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان» این گروه با داشتن حدود 700 دانشجو در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و همچنین کارشناسی ناپیوسته مهندسی کامپیوتر مشغول فعالیت گردید. همچنین در این سال ها، ارتقا درجه اعضای هیات علمی مورد توجه قرار گرفت. از سال 1395 و همزمان با موافقت اصولی با صنعتی شدن دانشگاه و تغییر نام دانشگاه به «دانشگاه صنعتی قوچان»، با جذب افراد برتر فارغ التحصیل دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی، در جهت بهبود کیفیت آموزش و پژوهش گام های جدی و موثر برداشت. در سالهای اخیر همه ساله به همت اعضاء هیات علمی گروه و همچنین تلاش مضاعف دانشجویان شاهد دانش اموختگی موفقیت آمیز دانشجویان عزیز و ورود آنها به بازار کار هستیم. همچنین قبولی دانش اموختگان این گروه در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های بسیار معتبر و درجه یک ایران، موجب مباهات جامعه علمی می باشد.

برنامه میان مدت مدت این گروه، تلاش برای افزایش بیش از پیش کیفیت آموزش و پژوهش و همچنین افزایش مهارت دانش آموختگان است. همچین با جذب فارغ التحصیلان برتر مقطع دکتری دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی، به دنبال ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی خواهیم بود. در بلندمدت در صدد ارتقاء گروه به سمت عبور از سیستم آموزشی و پژوهشی به سمت دانشگاه کارافرین هستیم.