دوشنبه, 25 آذر 1398

صندوق ها و نهادهای حامی پژوهش

با توجه به محدودیت های موجود از تامین منابع مالی طرح حای پژوهشی که هزینه های بالایی را نیاز دارند و لزوم تلمین بخشی از هزینه های مربوط به طرح های تحقیقاتی، پایان نامه های دانشجویی و تولید اختراعات به ثبت رسیده از منابع مالی برون دانشگاهی، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در صدد برآمد تا فهرست تعدادی از نهادها و صندوق های حامی پژوهش و فناوری را شناسایی و معرفی نماید. لازم به ذکر است مراکز معرفی شده، خدمات متنوعی شامل تامین اعتبار، مشاوره، تولید و فروش محصول شرکت های دانش بنیان را ارایه می دهند.

- صندوق ها و نهادهای حامی پژوهشی