پیام جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۵۱ کد : ۱۰۱۱ اطلاعیه ها
پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام 15 خردا منتشر شد.

در این پیام آمده است؛

۱۴ خرداد یاد آور رحلت بزرگ مرد تاریخ و حقیقت همیشه زنده ،حضرت امام خمینی( ره)است.بزرگ مردی که تفکر و اندیشه والای او منادی اسلام و پیروزی انقلاب ایران اسلامی را در پی داشت و این تفکر بی تردید تاثیر به سزایی در بیداری و وحدت ،نه تنها مسلمانان بلکه تمام جهانیان داشته است .
او رهبری است که همگان را در مبارزه علیه ظلم و استبداد یاری کرد و اسلام را حیاتی نو بخشید.
امام خمینی(ره) در پرتو ایمان قوی به خدا،اعتماد بمردم، آن چنان آرامش داشت که هرگز در طوفان ها هیجان زده نشد.
امام بزرگوار سخت معتقد به وحدت همگان برای اعتلای نظام اسلامی بود و مردم را به احیای احکام الهی و تلاش در ترویج مکتب اسلام دعوت میکرد .دانشگاهیان عزیز همواره ضمن لبیک به فرامین انسان ساز امام و مقام معظم رهبری در تحقق بخشیدن دانشگاه اسلامی و تربیت اساتید و محققان و دانشجویان تراز نظام اسلامی به ویژه در راستای تحقق فرامین امامین انقلاب، بویژه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و در راه اعتلای نظام اسلامی ایران در سایه ولایت رهبری مقام معظم رهبری دوشادوش مردم بزرگوار ایران در راه اعتلای ایران اسلامی از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.  تاهمواره پاسدار خون شهدای گرانقدر ایران اسلامی باشیم.