جلسه شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه های  غیر دولتی شهرستان قوچان برگزار شد
به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان؛

جلسه شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه های غیر دولتی شهرستان قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه های غیر دولتی شهرستان قوچان با حضور معاونین محترم دانشجویی دانشگاه های شهرستان قوچان برگزار شد.

ادامه مطلب
بازدید ریاست به همراه دانشجویان دانشگاه از آشپزخانه محل طبخ غذای دانشجویی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر فربد مدیر محترم دانشجویی به همراه تعدادی از کارشناسان حوزه دانشجویی و همچنین تعدادی از دانشجویان گرامی این دانشگاه از آشپزخانه محل طبخ غذای دانشجویان محترم دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آوردند.

دومین جلسه کارگاه شور شیرین برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به همت دفتر نهاد رهبری با مشارکت مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی قوچان سلسله کارگاه های پیش از ازدواج با عنوان "شور شیرین" ویژه دانشجویان دانشگاه از تاریخ ۲۷ ابان ماه ۱۴۰۱ هر هفته دوشنبه ها ساعت ۱۲ الی ۱۴ با حضور مشاور خانواده سرکار خانم ابراهیمی در محل سالن جلسات ساختمان شهید سلیمانی برگزار میگردد.

نشست بصیرتی و روشنگری برگزار شد
به مناسبت هفته بسیج؛

نشست بصیرتی و روشنگری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت هفته بسیج و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان نشست بصیرتی و روشنگری برگزار شد.

جلسه هم اندیشی دانشجویان بسیجی با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه هم اندیشی فرهنگی با حضور جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر جعفرزاده مسئول محترم دفتر نظارت وارزیابی و تعدادی از دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.

ادامه مطلب
دوره آموزشی ضمن خدمت (از آگاهی تا رویش در مسیر شکوفایی) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دوره آموزشی ضمن خدمت (از آگاهی تا رویش در مسیر شکوفایی) با رویکرد مباحث تربیتی و اخلاقی با حضور جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین لطیفی ویژه کارکنان محترم دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.