فراخوان مناقصه عمومی خرید غذای دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان

۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۰۲ کد : ۱۱۳۱ اطلاعیه ها اخبار دانشجویی و فرهنگی
فراخوان مناقصه عمومی خرید غذای دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان دانشگاه صنعتی قوچان درنظر دارد، مناقصه عمومی تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) برگزار نماید.
فراخوان مناقصه عمومی خرید غذای دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان

دانشگاه صنعتی قوچان درنظر دارد، مناقصه عمومی تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان را در سال تحصیلی 1402-1401 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) برگزار نماید.

کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه‌گران و بازگشایی پاکت ها از طریق درگاه سامانه ستاد  به آدرس  www.setadiran.ir   انجام خواهد شد.

افراد واجد شرایط برای دریافت جزئیات و شرکت در مناقصه می‌توانند به سامانه ستاد به آدرس اینترنتی https://setadiran.ir مراجعه نمایند.

تاریخ انتشار فراخوان: چهارشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۱

اطلاعات تماس و آدرس:
استان خراسان رضوی، کیلومتر ۵ جاده قوچان-مشهد، دانشگاه صنعتی قوچان، مدیریت دانشجویی

شماره‌های تماس (امور تغذیه):
تلفن همراه:  09354991477
تلفن ثابت:  47017244-051

کلید واژه ها: دانشگاه صنعتی قوچان فراخوان مناقصه عمومی خرید غذای دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان