دومین جلسه شورای راهبردی کارآفرینی شهرستان قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دومین جلسه شورای راهبردی کارآفرینی شهرستان قوچان و به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.
اولین جلسه شورای راهبردی کارآفرینی شهرستان قوچان در محل اتاق کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی قوچان با حضور آقایان دکتر فرزانه مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، دکتر سلیمانی مقدم معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری قوچان، رحیمیان مسئول بنیاد برکت شهرستان، صادقیان مسئول دبیرخانه کمسیسون ماده 18 فرمانداری شهرستان و مهندس شاکری کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه در محل دفتر مدیریت گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر فرزانه به عنوان دبیر جلسه ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از روند اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات جلسه گذشته و مسابقه کارآفرینی ارائه داد و افزود: پوستر مسابقه طراحی و نحوه فراخوان طرح ها و ایده ها برای شرکت در مسابقه مدون گردیده است که در هفته آینده با برگزاری یک نشست خبری از این پوستر رونمایی و شرایط شرکت در مسابقه به سمع و نظر علاقه مندان خواهد رسید.
در ادامه این جلسه دکتر وحید سلیمانی مقدم معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری قوچان نیز ضمن تشکر از اقدامات و پیگیری های انجام شده اعلام داشت: بحمدالله کارها با سرعت و روند مناسبی در حال انجام است و امید می رود این مسابقه و این رویداد الگویی باشد برای سطوح استانی و کشوری که با بهره مندی از ظرفیت دانشگاهیان بتوانیم تحولی در کارافرینی و اشتغال جوانان این مرز و بوم ایجاد نماییم.
وی همچنین از پرداخت تسهیلات خاص ویزه دانشجویان مستعد دهک های 1تا 5 خبر داد و افزود دانشگاه با معرفی دانشجویان مستعد این طبقات می تواند به شکوفایی استعدادهای این عزیزان و تبدیل شدن ایشان به یک کارآفرین موفق کمک شایانی نماید.
در ادامه جلسه رضا رحیمیان مسئول بنیاد برکت ضمن تشکر از اقدامات انجام شده ابراز امیدواری کرد با رایزنی های انجام شده در سطح استانی بتوانیم به برگزیدگان این رویداد تسهیلات بیشتری پرداخت نماییم.
در پایان جلسه موارد زیر مصوب و در درستور کار شورا قرار گرفت:
1- پوستر مسابقه کارآفرینی همراه با عنوان و نحوه شرکت در مسابقه و نحوه برگزاری مورد تایید اعضای حاضر قرار گرفت و مقرر گردید هفته آینده پس از برگزاری نشست خبری در سطح شهرستان اطلاع رسانی گردد.
2- مقرر گردید به طرح هایی که قابلیت کارآفرینی دارند علاوه بر وام های مصوب بنیاد برکت و صندوق کارآفرینی؛ وام کارفرمایی به ازای اشتغال هرعضو تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی (قدس سره) مبلغ 150 میلیون تومان وام 4 درصد 7 ساله پرداخت گردد.
3- مقرر گردید دانشگاه ضمن شناسایی دانشجویان مستعد دهک های زیر 5 در صورت داشتن طرح توجیهی در زمینه های زیر به فرمانداری معرفی تا از تسهیلات 300 میلیونی 4 درصد دو سال خواب 7 ساله استفاده نمایند. زمینه های مورد حمایت عبارتند از: کشت گیاهان گلخانه ای، احداث بومگردی، پرورش انواع ماهیان، دامداری، پرورش مرغ و طیور، راه اندازی آموزشگاه های فنی و حرفه ای، مهدکودک، باشگاه های ورزشی ، ساخت مصنوعات فلزی، ساخت مصنوعات چوبی، بسته بندی و بوجاری خشکبار و فرواری گیاهان دارویی، تولید پوشاک و منسوجات، حمل بار – مسافر- مکانیزاسیون صیادی و کشاورزی