دومین دوره انتخابات هیئت مدیره و هیئت امناء بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۶ کد : ۱۵۶ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۲۹۹
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در جلسه ای که با حضور اعضای محترم هیئت امناء، هیئت مدیره و جمعی از خیرین استان و حامیان دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید، دومین دوره انتخابات هیئت امناء و هیئت رئیسه بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.
دومین دوره انتخابات هیئت مدیره و هیئت امناء بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در جلسه ای که با حضور اعضای محترم هیئت امناء، هیئت مدیره و جمعی از خیرین استان و حامیان دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید، دومین دوره انتخابات هیئت امناء و هیئت رئیسه بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر قامتی معاونت محترم استانداری و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور، جناب آقای دکتر موحدی زاده نائب رئیس محترم شورای اسلامی شهر مشهد و جمعی دیگر از خیرین برگزار گردید.

جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در ابتدای این جلسه گفت: در این جلسه قرار بر این است بعد از سالها بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان تغییراتی را داشته باشد و بر اساس اساس نامه این تغییر در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: حاضران در این جلسه نیز کسانی هستند که علاقه مند به خدمت و کمک به آموزش عالی در سطح شهرستان و دانشگاه صنعتی قوچان می باشند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی قوچان با جایگاهی که دارد می تواند کمک شایانی به شهرستان قوچان داشته باشد و از این رو همشهریان و خیرین عزیز می توانند با کمک به آموزش عالی گام های خوبی را بردارند.

دکتر بهشتی در ادامه افزود: با اینکه کار خیر در کشور ما خیلی خوب جا افتاده است و حضور خیرین در حوزه آموزشی و به خصوص در آموزش و پرورش خیلی کمک کرده است و متقابلا شاهد رشد بسیار خوب مدارس کشور بوده ایم، ولی متاسفانه در زمینه حضور خیرین و کمک به آموزش عالی  و دانشگاه ها، کشور ما خیلی موفق نبوده است.

دکتر بهشتی خاطرنشان کرد: در 10 سال گذشته در حوزه وزارت علوم نیز این مهم شروع شد ولی هنوز خیلی جای کار دارد و برای خیرین محترم باید این مسئله عنوان شود که آموزش عالی به کمک آنها نیاز دارد.

ریاست دانشگاه صنعتی قوچان در ادامه گفت: در دنیا کمک خیرین به آموزش عالی خیلی بهتر و بیشتر است، به عنوان مثال کشور استرالیا و کشور آمریکا خیلی شرایط خوبی را در این خصوص دارند و دانشگاهی مثل دانشگاه هاروارد با اینکه تعداد دانشجویانش از دانشگاه فردوسی کمتر می باشد، 1.3 میلیارد دلار کمک های خیرین به این دانشگاه بوده که دو تا سه برابر بودجه وزارت علوم کشور ما می باشد و جدایی از این دانشگاه هاروارد حدود 40 میلیارد دلار نیز موقوفات دارد.

وی افزود: با توجه به اینکه در کشور ما خیلی موقوفات داریم ولی متاسفانه این موقوفات به سمت آموزش عالی نیامده است و باید با برنامه ریزی این موقوفات به سمت آموزش عالی و کمک به دانشگاه ها نیز سوق داده شوند.

وی در پایان افزود: در کشور ما و در شهر ما افراد خیر که علاقه مند به کمک به آموزش عالی باشند کم نیستند و قطعا با حضور بزرگانی چون شما عزیزان می توانیم این افراد را به سمت آموزش عالی جذب کنیم.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر جواد قریشی الحسینی نیز گفت: در حدود ۱۵ سال قبل در سطح ایران این مسئله مطرح شد که به آموزش عالی کمک کنند و خیرین به این سمت بیایند.

دکتر جواد قریشی الحسینی در ادامه گفت: بنده خودم در کشور های مختلف اروپایی، آمریکا و کانادا و ... شاهد بودم که خیرین از گذشته و از سال های دور برنامه داشته اند و باعث پیشرفت آموزش عالی در آن کشورها شدند.

وی افزود: در ایران نیز این موضوع  حدود 10-15 سال است که مورد توجه قرار گرفته است و امیدواریم با حضور عزیزانی مثل شما بزرگواران بتوانیم نسبت به جذب خیرین و کمک هایشان به آموزش عالی موفق باشیم.

وی ادامه داد: خیلی از دانشجویان در شرایط فعلی متاسفانه مشکلات مالی دارند و امکانات رفاهی خوبی ندارند و در بدترین جاها زندگی می کنند و در همین راستا وزارت علوم بر این آمد تا از کمک های مردمی و از افکار نخبگان استفاده کنیم که خوشبختانه این اتفاق به تدریج در حال شکل گیری است و امیدواریم با حضور شما عزیزان بتوانیم گام های بهتری برداریم و نسبت به جذب کمک های خیرین به سمت آموزش عالی مثمرثمر باشیم.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر موحدی زاده نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: در دنیای توسعه یافته ارزش علم به رسمیت شناخته شده است و مردم جهش علمی پیدا کرده اند و میدانند که دانشگاه مبدا و منشا توسعه فرهنگ هر جامعه ای است.

در کشور ما نیز کم و بیش به این موضوع رسیده ایم که جامعه ما برای بیرون رفت از این مشکلات باید در کنار دولت، دانشگاه حضور داشته باشد، چرا که دانشگاه در کانون این تغییر و تحول و توسعه قرار دارد.

وی افزود: شهرستان قوچان نیز چون در مسیر شمال کشور قرار گرفته است و آب و هوای خوب و مردم بسیار خوبی دارد می تواند به یک شهر دانشگاهی بزرگتر تبدیل شود و همین الان نیز به همین شکل است و واقعا به عنوان یک شهر دانشگاهی است.

دکتر موحدی زاده افزود: وقتی به اهداف بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان نگاهی می اندازیم، می بینیم که هدف گذاری خوبی صورت گرفته است و برای رسیدن به این اهداف طبیعتا نیاز به یک هیئت امناء و هیئت مدیره خوب می باشد که می تواند با الگو برداری مناسب و استفاده از خرد جمعی به نتایج بهتری برسد.

وی ادامه داد: فرهنگ سازی برای جذب کمک های مردمی بسیار مهم است و اتفاقا بهتر از دانشگاه جای دیگری را سراغ نداریم که بتواند فرهنگ سازی داشته باشد و از همین دانشگاه باید به مردم آموزش دهیم که برای با سوادتر شدن فرزندان دانشگاه و مدرسه بیشتری ساخته شود و کمک به آموزش عالی بیشتر شود.

دکتر موحدی زاده در ادامه گفت: می شود خیرین قوچانی در کشور و در خارج از کشور را شناسایی و دعوت کرد و از پتانسیل این عزیزان استفاده کرد چرا که خیلی از اساتید هستند که تعلق خاطر به شهر خودشان قوچان دارند و می توانیم از این مزیت در جهت توسعه استفاده نماییم.


در ادامه این جلسه نیز جناب آقای دکتر قامتی معاونت استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور نیز گفت: نگاه بنده به مجموعه فعلی صرفا نگاه به مجموعه دانشگاهی نیست و معتقدم با رویکرد فراجناحی باعث پیشرفت شهرستان قوچان در تمامی بخش ها باشیم.

وی ادامه داد: صرفا منابع مالی باعث موفقیت نخواهد شد و تربیت دانشجویان توسط اساتید می تواند بسیار مهم و حائز اهمیت باشد و در آینده همین دانشجویان به کمک ما بیایند.

دکتر قامتی در ادامه خاطرنشان کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت، دانشگاه با جامعه اجتماعی و ارتباط دانشگاه با جامعه اقتصادی بسیار مهم است و امیدواریم از ظرفیت تمامی اعضا برای موفقیت داشته باشیم.

فرماندار ویژه شهرستان نیشابور در ادامه گفت: ما قوچانی های زیادی داریم که در شهرهای مختلف سرمایه گذاری می کنند و می توان با رایزنی، از وجود این افراد در تمامی بخش ها و در شهرستان قوچان استفاده داشته باشیم.


در ادامه این جلسه نیز جناب آقای برتری از صنعت گران شهرستان قوچان و مدیرعامل شرکت لبنی یکدانه شرق، جناب آقای یاقوتی از فرهنگیان خوش نام و عضو سابق شورای اسلامی شهر قوچان، جناب آقای زیرک نائب رئیس فعلی شورای اسلامی شهر قوچان و  جناب آقای دکتر کاظمی، جناب آقای دکتر آیتی معاونین محترم دانشگاه صنعتی قوچان و دیگر اعضا نیز مطالبی را در همین خصوص ارائه کردند.

در ادامه این جلسه،از بین کاندیداهای محترم هیئت امناء و هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان نیز اعضای اصلی و علی البدل انتخاب شدند.

اسامی اعضای محترم هیئت امناء بعد از رای گیری به شرح ذیل بود.

جناب آقای دکتر موحدی زاده به عنوان رئیس هیئت امناء
جناب آقای دکتر قریشی الحسینی به عنوان نائب رئیس هیئت امناء
جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی
جناب آقای دکتر مجید کاظمی
جناب آقای دکتر علی آیتی
جناب آقای دکتر علیرضا قامتی
جناب آقای دکتر علیرضا یاقوتی
سرکار خانم دکتر یوسف زاده
جناب آقای مهندس حاج علی سراجیان
جناب آقای مهندس برتری
جناب آقای مهندس امیر مسعود فرهت
جناب آقای مهندس هادی رجائی نیا
جناب آقای علی زیرک
جناب آقای مهندس نصرالله قامتی
جناب آقای پاک نژاد
جناب آقای دکتر محسن کاهانی
سرکار خانم عطیه نورانی
سرکار خانم سمانه مظفری
جناب آقای دکتر داود عطاران
جناب آقای مهندس احمد رفیع زاده
جناب آقای حسن ولیزاده

اسامی اعضای محترم هیئت مدیره بعد از رای گیری به شرح ذیل بود.
جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی
جناب آقای دکتر موحدی زاده
جناب آقای دکتر جواد قریشی الحسینی
جناب آقای دکتر مجید کاظمی
جناب آقای دکتر علیرضا قامتی
جناب آقای دکتر علیرضا یاقوتی
جناب آقای مهندس برتری
جناب آقای مهندس امیر مسعود فرهت
جناب آقای علی زیرک
همچنین سرکار خانم دکتر یوسف زاده و آقای مهندس سراجیان نیز به عنوان اعضای علی البدل هیئت مدیره انتخاب شدند.

در بخش بازرس نیز سرکار خانم دکتر یوسف زاده به عنوان بازرس اصلی و مهندس حاج علی سراجیان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

 

 

 

 

 

کلید واژه ها: دومین دوره انتخابات هیئت مدیره و هیئت امناء بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد دانشگاه صنعتی قوچان انتخابات هیئت مدیره و هیئت امناء بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان قوچان شهرستان قوچان