نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۵۶۸ اطلاعیه ها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ برگزار گردید.
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال 1402 برگزار گردید.

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر امین یزدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، جناب آقای دکتر جعفر زاده سرپرست محترم دفتر نظارت و ارزیابی، جناب آقای دکتر قهرمانی مقدم سرپرست محترم امور فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای علی فرزانه مدیر محترم ارتباط با جامعه و جناب آقای خلیق کارشناس محترم امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه برنامه های فرهنگی مربوط به یک ماه آینده مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و نهایتا مصوب گردید.