اطلاعیه تخلیه خوابگاه (فوری)

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۶۷۴ اطلاعیه ها
دانشجویان محترم کلیه خوابگاه‌ها با توجه به اینکه در ایام تابستان سم‌پاشی و تعمیرات خوابگاه‌ها انجام خواهد شد، لذا کلیه دانشجویان گرامی می‌بایست #حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۲ نسبت به #تخلیه کامل #خوابگاه‌ها و #وسایل_شخصی خود اقدام نمایند.
اطلاعیه تخلیه خوابگاه (فوری)

دانشجویان محترم کلیه خوابگاه‌ها

بدیهی است دانشگاه هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال وسایل شخصی دانشجویان #نخواهد داشت و مشکلات ناشی از صدمه یا مفقود شدن وسایل به عهده شخص دانشجو خواهد بود.

لطفا برنامه‌ریزی لازم برای #تخلیه_اتاق و کلیه وسایل خود (#حداکثر تا روز شنبه ۱۷ تیر ماه) داشته باشید.

لازم به ذکر است با بررسی‌های بعمل آمده‌ی قابل استناد و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (دوران #پسا_کرونا):

دانشگاه صنعتی قوچان جزء معدود دانشگاه‌ها در #سطح_کشور بوده است که به #کلیه متقاضیان خود #خوابگاه ارائه نمود که در این ارتباط هزینه‌های زیادی نیز به دانشگاه تحمیل شد.

منظور از تخصیص خوابگاه به کلیه متقاضیان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (امسال) عبارتند از:
بومی و غیربومی، سنوات مجاز و غیرمجاز، روزانه و شبانه، با آزمون و بدون آزمون، برادران و خواهران، کارشناسی و کارشناسی ارشد

با احترام و تشکر
امور دانشجویی