اطلاعیه شماره ۱ ثبت نام خوابگاه برای ترم جدید

#خوابگاه (#برادران)، نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

#ورودی‌های 98، 99، 400، 401 (کارشناسی)؛

#ورودی‌های 400، 401 (کارشناسی ارشد)؛

دانشجویان محترم ورودی‌های ذکر شده (برادران) که متقاضی استفاده از خوابگاه در نیمسال اول تحصیلی 1403-1402 می‌باشند، می‌توانند بصورت زیر نسبت به #پیش_ثبت‌نام اولیه خوابگاه از طریق سایت دانشگاه (آدرس سایت به پیوست) اقدام نمایند:

- از #ساعت 14:00 ظهر روز  #پنجشنبه 29 تیر ماه الی #ساعت 08:00 صبح روز  #شنبه  14 مرداد ماه نسبت به پیش‌ ثبت نام اولیه خوابگاه از طریق سایت دانشگاه اقدام نمایند.

-  پیش ثبت نام اولیه خوابگاه #الزامی است، اما انجام پیش ثبت نام هیچ‌گونه تعهدی مبنی بر تخصیص خوابگاه #نمی‌باشد.
خوابگاه‌، در صورت وجود ظرفیت، فقط و بر اساس اولویت‌ به دانشجویان محترمی تعلق می‌گیرد که پیش ثبت نام اولیه خوابگاه را بطور کامل و صحیح انجام داده باشند.

- #پس از انجام پیش ثبت نام از طریق سایت دانشگاه، واریز #مبلغ 100 هزار تومان (یکصد هزار تومان) نیز برای تکمیل فرآیند پیش ثبت نام به شماره حساب اعلام شده (در سایت دانشگاه) الزامی است. عدم واریز این مبلغ به منزله #انصراف از خوابگاه تلقی می‌شود.

با احترام
امور دانشجویی

لینک سایت دانشگاه برای پیش ثبت نام خوابگاه ویژه برادران، سال تحصیلی 1403-1402 https://qiet.ac.ir/fa/form/35/