اطلاعیه خوابگاه برادران (شماره ۲)

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۷۶۳ اطلاعیه ها
اطلاعیه خوابگاه برادران (شماره ۲)

اطلاعیه خوابگاه برادران (شماره 2)

بومی کمتر از 150 کیلومتر (ورودی های ۹۹، ۴۰۰، ۴۰۱) که قبلا پیش ثبت نام خوابگاه را انجام داده اند

- دانشجویان (برادران) بومی کمتر از 150 کیلومتر ورودی های ۹۹، ۴۰۰، ۴۰۱ فقط بصورت شب مهمان امکان  اسکان در مهمانسرای داخل دانشگاه را دارند.

- مدت اسکان بصورت مهمان در مهمانسرا برای ورودی های ۹۹، ۴۰۰، ۴۰۱ حداکثر سه شب در هفته می باشد.
تنها در صورت وجود ظرفیت خالی و هماهنگی قبلی، امکان استفاده برای شب چهارم نیز در همان هفته وجود دارد.

- هزینه یک شب اسکان در مهمانسرا برای دانشجویان ورودی های ۹۹، ۴۰۰، ۴۰۱ مبلغ 100.000 تومان می باشد که با  65% تخفیف ویژه دانشجویان مبلغ 35000 تومان (برای #یک_شب) خواهد بود.

نکته۱. هزینه اسکان مهمان، ویژه دانشجویان برادران نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است و حتی نسبت به هزینه مهمان خواهران در سال گذشته کاهش یافته است.

نکته۲. هزینه اسکان در مهمانسرا بصورت مهمان برای دانشجویان ورودی ۹۸ (تنها در صورت وجود ظرفیت خالی)، با 50% تخفیف مبلغ  50000 تومان می باشد.

با احترام
امور دانشجویی