اطلاعیه خوابگاه خواهران (شماره ۵)

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۹ کد : ۱۷۶۶ اطلاعیه ها اخبار دانشجویی و فرهنگی
اطلاعیه خوابگاه خواهران (شماره ۵)

اطلاعیه خوابگاه خواهران (شماره 5)

دانشجویان (خواهران) ورودی های ۹۹، ۴۰۰، ۴۰۱ #بر_اساس_اولویت در خوابگاه ملکی خوارزمی اسکان داده می شوند.

- به عبارتی ورودی ۹۹ در اولویت اول، ورودی ۴۰۰ در اولویت دوم و ورودی ۴۰۱ در اولویت سوم می باشند.

- در صورت وجود ظرفیت به همه این ورودی ها خوابگاه ملکی خوارزمی تعلق می گیرد.
اما در صورت عدم وجود ظرفیت خالی، تعدادی از دانشجویان ورودی  ۴۰۱ در هتل آپارتمان سلطانی اسکان داده می شوند.
هزینه اسکان در هتل آپارتمان سلطانی که امسال طبقات اول و دوم آن بطور کامل به دانشجویان خواهران ورودی جدید ۴۰۲ و تعدادی از خواهران ورودی  ۴۰۱ اختصاص می یابد برای یک ترم تحصیلی مبلغ 2.590.000 تومان (شامل هزینه های انرژی) می باشد.

- با توجه به عدم مشخص شدن تعداد متقاضیان ورودی جدید، در حال حاضر امکان اسکان دائم دانشجویان ورودی ۹۸ خواهران وجود ندارد.
تنها در صورت وجود ظرفیت خالی با این دانشجویان نیز بصورت مهمان یا در شرایط خاص بصورت اسکان دائم همکاری خواهد شد.

- این برای اولین بار است که خوابگاه ملکی خوارزمی به دانشجویان خواهران تعلق می گیرد و ظرفیت اسکان آن نیز نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
هزینه اسکان در خوابگاه ملکی خوارزمی بر اساس مصوبه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم می باشد.

با احترام
امور دانشجویی