اطلاعیه آغاز به کار سامانه احراز هویت یکپارچه کاربران ایرانداک (پنجره واحد)

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۷۶۸ اطلاعیه ها
اطلاعیه آغاز به کار سامانه احراز هویت یکپارچه کاربران ایرانداک (پنجره واحد)
اطلاعیه آغاز به کار سامانه احراز  هویت یکپارچه کاربران ایرانداک (پنجره واحد)

به استحضار کلیه اعضای محترم دانشگاه صنعتی قوچان، بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید محترم می رساند

با توجه به آغاز به کار سامانه احراز  هویت یکپارچه کاربران ایرانداک (پنجره واحد) از تاریخ ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۲، از این پس نام نویسی و ورود به سامانه های اطلاعاتی ایرانداک (سامانه ملی ثبت پایان نامه، رساله، و پیشنهاده و سامانه پیشینه پژوهش) تنها از راه این سامانه شدنی است. برای استفاده از سامانه احراز هویت یکپارچه کاربران ایرانداک به شیوه زیر اقدام کنید:
اگر پیش تر در هیچ یک از سامانه  های سامانه ملی ثبت پایان نامه، رساله، و پیشنهاده و سامانه پیشینه پژوهش؛ نام نویسی نکرده اید لطفا از قسمت نام نویسی در سامانه یکپارچه، نام نویسی کنید.
 اگر پیش تر در یکی از سامانه ها نام نویسی کرده اید و دارای نام کاربری (آدرس رایانامه شما) هستید، در نخستین  بار ورود به سامانه احراز هویت یکپارچه کاربران ایرانداک باید از قسمت «رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟» رمز عبور جدید بسازید، رمز عبور خود را بازیابی کرده و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور جدید وارد سامانه شوید.

لینک مربوطه