آغاز بیست و ششمین دوره طرح ملی همسفر تا بهشت

ازدواج دانشجویی

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۸۳۱ اطلاعیه ها
ضوابط و مقررات ثبت‌نام در بیست و ششمین دوره طرح ملی همسفرتابهشت مشخص و اعلام شد.کانال رسمی اطلاع رسانی طرح ملی همسفر تا بهشت در پیام رسان بله در حال فعالیت می‌باشد و زوجین گرامی می توانند جهت اطلاع از شرح مقررات ثبت‌ نام و پذیرش و برنامه‌های فرهنگی آموزشی در این کانال عضو شوند.
ازدواج دانشجویی

به گزارش روابط عمومی طرح ملی همسفرتابهشت ضوابط و مقررات ثبت‌نام کاروان‌های سال ۱۴۰۲ اعلام گردید:

زوجین دانشجو با مطالعه دقیق ضوابط و مقررات می‌تواند در این طرح شرکت نمایند.

*زوجینی که حداقل یک نفر از آن‌ها دانشجو بوده و تاریخ رسمی عقد آنان در فاصله زمانی  ۱ فروردین ۱۴۰۱ الی ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ باشد، مجوز ثبت‌نام خواهند داشت.

*ملاک شرکت در طرح ملی «همسفرتابهشت» دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در تاریخ رسمی عقد می‌باشد. (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام)

*در مواردی که هر دو نفر زوجین، دانشجو باشند، لازم است فقط یک از آن‌ها به عنوان داوطلب اصلی در سامانه ثبت‏ نام نماید.

*به منظور قطعی‌شدن ثبت‌نام، زوجین دانشجو می‏ بایست حداکثر تا دو هفته پس از ثبت‌نام ‌اولیه در  سامانه، گام‌های بعدی تا نهایی‌شدن ثبت‌نام و انتخاب کاروان را طی نموده و تایید نهایی را  از سامانه اخذ نمایند.

*کلیه ‌هزینه‌های اسکان، پذیرایی و برنامه‌های فرهنگی آموزشی در مشهد مقدس به عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواهد بود. (هزینه‌های رفت وآمد به مشهدمقدس و بالعکس به عهده زوجین می‌باشد)

متاسفانه امکان شرکت جاماندگان دوره‌های گذشته و  ثبت‌نام دانشجویانی که ازدواج مجدد کرده‌اند به هیچ عنوان وجود ندارد.

جهت ثبت نام کلیک نمایید

جهت عضویت در کانال اطلاع رسانی طرح ملی همسفرتابهشت کلیک نمایید.