پیام دعوت روابط عمومی دانشگاه از ملت شریف ایران و بالاخص جامعه دانشگاهی جهت شرکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۱۹۹۰ اطلاعیه ها

با سلام و احترام

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، یکی از مهم‌ترین رویدادهای سیاسی و اجتماعی کشور ما در سال ۱۴۰۲ است. این انتخابات، فرصتی است برای نشان دادن حضور پرشور و مسئولانه ملت شریف ایران در صحنه ملی و بین‌المللی و حمایت از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی.

دانشگاه صنعتی قوچان، به عنوان یکی از مراکز علمی و پژوهشی کشور، همواره در جهت ترویج فرهنگ انتخاباتی و افزایش آگاهی و مشارکت سیاسی اساتید، کارکنان و دانشجویان خود تلاش کرده است. این دانشگاه، با اتکاء به خداوند متعال و با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری، از تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان دعوت می‌کند تا در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، با حضور گسترده و شوق زیاد، در انتخابات شرکت کنند و با انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، نقش خود را در تعیین سرنوشت کشور ایفا کنند.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان