به همت دانشگاه صنعتی قوچان؛

اولین کنفرانس ملی فناورانه پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار گردید

تعداد بازدید:۷۹۶
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، اولین کنفرانس ملی فناورانه پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید. این مراسم با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر بهشتی به عنوان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و ریاست این کنفرانس ملی و جناب آقای دکتر توفیقی ریاست پژوهشگاه صنعت نفت کشور شروع و در ادامه ۱۰ مقاله برتر توسط ارائه دهندگان مقالات در این کنفرانس ارائه شد.
اولین کنفرانس ملی فناورانه پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، اولین کنفرانس ملی فناورانه پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

این مراسم با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر بهشتی به عنوان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و ریاست این کنفرانس ملی و جناب آقای دکتر توفیقی ریاست پژوهشگاه صنعت نفت کشور شروع و در ادامه ۱۰ مقاله برتر توسط ارائه دهندگان مقالات در این کنفرانس ارائه شد.

دکتر علی اصغر بهشتی، ریاست کنفرانس ملی و رئیس دانشگاه صنعتی قوچان؛

امیدواریم این کنفرانس باعث ایجاد خیر و برکت برای جامعه ما و حوزه نفت و گاز باشد

دکتر علی اصغر بهشتی ریاست دانشگاه صنعتی قوچان و رئیس این کنفرانس ملی ضمن خیرمقدم به حاضران در جلسه گفت:ابتدا ولادت با سعادت نبی اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) را تبریک عرض می نمایم.

وی خاطرنشان کرد: از همه عزیزان که در برگزاری این کنفرانس تلاش کردند تشکر میکنم، از همکاران محترم در دانشگاه صنعتی قوچان و بزرگوارانی که در پژوهشگاه صنعت نفت مشاوره دادند.

دکتر بهشتی در ادامه افزود: تشکر ویژه ای دارم از جناب آقای دکتر توفیقی که مجموعه آموزش عالی و پژوهشگاه صنعت نفت به ایشان مدیون است.

ریاست دانشگاه صنعتی قوچان خاطرنشان کرد: این کنفرانس ملی در ارتباط با موضوعی می باشد که مورد نیاز جامعه ما می باشد، چرا که ما کشوری می باشیم که رتبه 2 در منابع گازی و رتبه 3 در منابع نفتی داریم و از آنجایی که عمده نفت ما به صورت خام تولید می شود از این امر بهره کافی را نمی بریم و همین امر باعث می شود تا دانشگاه ها، مراکز علمی و مراکز پژوهشی همت ویژه ای داشته باشند تا کمک کنند این موارد مهم نیز حل شود.

دکتر علی اصغر بهشتی در ادامه خاطرنشان کرد: از کسانی که به این کنفرانس ملی مقاله ارسال کردند تقدیر و تشکر میکنم و بهتر بوداز حوزه صنایع نیز به ارسال مقاله روی می آوردند که متاسفانه این اشکال در کل کشور وجود دارد که فقط دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در این کنفرانس ها و همایش ها مشارکت دارند.

دکتر بهشتی در انتها گفت: امیدواریم این کنفرانس با زحماتی که کشیده شده است باعث خیر و برکت برای جامعه ما باشد.

دکتر جعفر توفیقی، ریاست پژوهشگاه صنعت نفت؛

دانشگاه صنعتی قوچان به یک دانشگاه پیشرو در آموزش و پژوهش و کارآفرین تبدیل‌ شده است

جعفر توفیقی در اولین کنفرانس ملی فناوری‌های پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دانشگاه صنعتی قوچان که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی قوچان به یک دانشگاه پیشرو در آموزش و پژوهش و کارآفرین تبدیل‌ شده است و باید منشأ تحولات در توسعه محلی و ملی قرار بگیرد.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت کشور با تأکید بر اینکه امروز دانشگاه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی در معرض تحولات متنوع و گوناگون قرار دارند، گفت: انتظارهای جامعه از دانشگاه این است که دانشجو شایستگی‌های متنوع و توانمندی داشته باشند زیرا دیگر دانش تخصص مطرح نبوده بلکه باید استعدادها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها رشد پیدا کند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموخته‌های دانشگاهی رو به رشد، مسؤولیت‌پذیر، متعهد به توسعه پایدار و دارای توانایی مدیریت کسب‌وکار شده‌اند، تصریح کرد: نظام آموزشی گسترش‌یافته و نیازمند پژوهش بنیادی است، بنابراین امروز می‌خواهند دانشگاه پژوهش کاربردی انجام داده و مشکلات صنعت و جامعه را حل کند.

توفیقی با اشاره به اینکه دانشگاه باید محور توسعه پایدار قرار بگیرد، افزود: در حوزه توسعه و فناوری حضور دانشگاه و آینده‌نگری آن مهم و ضروری است و باید در زمینه فناوری‌های نوظهور پژوهش انجام دهد تا در تحولات بزرگ نقش‌آفرینی کند.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت کشور صنعت و بخش خصوصی را در کنار دولت یک بازیگر اصلی در جامعه اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: امروز از آموزش و پژوهش پایدار سخن به میان آمده و دانشگاه هم به یک بازیگر اصلی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی تبدیل‌ شده است و انتظار می‌رود محور توسعه و تحول نیز قرار بگیرد.

وی با یادآوری اینکه در اسناد بالادستی و سیاست‌های وزارت نفت، دانشگاه محور توسعه و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، افزود: امروز تمام انتظارها از دانشگاه به‌جا و درست بوده زیرا راه‌حل مشکلات امروز از مسیر دانش عبور می‌کند و هیچ چالشی نیست که راه‌حل غیردانشگاهی داشته باشد و دانشگاه در همه‌ چیز نقش ایفا می‌کند.

توفیقی تأکید کرد: امروز جهان با چالش‌های فراگیر و معضل‌های جدی روبه‌رو بوده و سیاستمداران و قانون‌گذاران چاره‌ای جز تکیه به دانش و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها برای مشکل‌گشایی ندارند، البته در این میان انتظار می‌رود دانشگاه‌ها نیز دانش‌آموختگان در طراز جهانی تربیت کنند.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت کشور بیان کرد: باید دانشگاه‌ها به‌گونه‌ای فعالیت کنند که مردم اطراف آن منطقه یا شهر محل قرارگیری آن اگر یک هفته دانشگاه نبود خلأ آن را حس کنند یا اگر صنعتی توسعه پیداکرده و شهر و اقتصاد محلی پیشرفت کرد، بدانند که دانشگاه محور اصلی آن بوده است.

وی با اشاره به اینکه تحول جزو سیاست‌های اصلی دانشگاه‌ها است و روزبه‌روز این رسالت‌ها متنوع می‌شود، گفت: دانشگاه‌ها باید در نظام حکمرانی خود تجدیدنظر کنند، زیرا مدیریت‌های قبلی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم را مدیریت کرده اما امروز باید روش‌های یادگیری به سمت تربیت انسان‌های خلاق برود.

توفیقی خلاقیت و نوآوری را کلیدواژه اصلی اقتصاد دانش‌بنیان برشمرد و اظهار کرد: امروز اولین گام استقلال در دانشگاه و مدیریت آن بوده که این در قانون برنامه چهارم در عمل تصویب‌ شده اما پیاده‌سازی آن دارای موانع و مشکلاتی است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت کشور با بیان اینکه دانشگاه صنعتی قوچان هم باید در نظام حکمرانی خود تجدیدنظر کرده و اعضای هیأت علمی در تفکر، فرهنگ و قابلیت‌ها بازسازی و بازبینی انجام دهند، تصریح کرد: امروز نظام برنامه‌ریزی آموزشی، پژوهشی و درسی باید متحول شود تا دانشگاه‌ها در معرض انتظارهای وسیع قرار گیرند.

وی تأکید کرد: دانشگاهیان باید آماده تحول بوده و در سازگاری با این محیط منعطف باشند تا علاوه بر مشکل‌شناسی، با ارائه راه‌حل پاسخگوی نیاز جامعه باشند.

دکتر سیدمسعود کندومال، دبیر اجرایی کنفرانس ملی؛

ارسال ۸۰ مقاله به اولین کنفرانس ملی فناوری‌های پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

دبیر اولین کنفرانس ملی فناوری‌های پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی نیز در این نشست علمی ـ تخصصی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های انجام‌ شده با پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: امروز فرصت تحقیقات و آموزش و پژوهش فراهم‌ شده و مجوز برگزاری چهار کنفرانس ملی در سال جاری و یک کنفرانس بین‌المللی برای سال ۱۴۰۱ این دانشگاه اخذ شده است.

دکتر سیدمسعود کندومال با اشاره به ارسال ۸۰ مقاله برای دبیرخانه این کنفرانس از دانشگاه‌های مختلف تهران، فردوسی مشهد، کاشان و دیگر مؤسسات آموزش عالی کشور، بیان کرد: اقتصاد و بهره‌وری صنعت نفت، مهندسی مخازن، کاربرد نانو فناوری در بهبود خواص سیالات و سنگ‌های مخزن، مشکلات حفاری، چالش‌ها بخش بهره‌برداری و تولید گوشه‌ای از محورهای اصلی این همایش به شمار می‌آید.

وی یادآور شد: یکی از اصلی‌ترین موضوعات ارتباط با صنعت فراهم شدن ارتباط‌گیری با پالایشگاه خانگیران یا پتروشیمی بجنورد بود و این ارتباط‌های مؤثر موجب حضور شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود.

دکتر علی آیتی، دبیر علمی کنفرانس ملی و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان

مقالات برتر در ژورنالی چاپ خواهد شد

دکتر علی آیتی در پایان این مراسم ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام حاضران در جلسه گفت: از شما عزیزان بابت حضورتان در این کنفرانس و گذراندن یک روز پرکار پژوهشی تقدیر و تشکر می نمایم.

وی ادامه داد: از isc، پژوهشگاه نیرو، پژوهشگاه صنعت نفت، انجمن مهندسان نفت و شرکت نفت بابت حمایت از اولین کنفرانس ملی فناورانه پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تشکر میکنم.

دکتر آیتی خاطرنشان کرد: خوشحالیم که در دانشگاه صنعتی قوچان میزبان شما بودیم و امیدواریم در آینده به صورت حضوری در خدمت شما عزیزان باشیم.

وی ادامه داد: از سخنرانان نوبت صبح و دانشگاه ها و پژوهشگاه های مختلف و کسانی که مقاله ارائه دادند تقدیر و تشکر میکنم.

دکتر علی آیتی در خصوص این کنفرانس ملی افزود: این همایش دو بار به تاخیر افتاد که بار اول به دلیل برگزاری انتخابات و بار دوم به دلیل بیماری کرونا بود که جا دارد بابت این تاخیر عذرخواهی کنم.

وی در خصوص کنفرانس و تعداد مقالات نیز خاطرنشان کرد: از تعداد 80 مقاله تعداد 10 مقاله ارائه داده شد که در روز های آینده برای همه عزیزان ارسال خواهد شد و با مشورت داوران 2 یا 3 مقاله برگزیده تندیس هایی از سوی دانشگاه صنعتی قوچان ارسال خواهد شد و رایزنی هایی انجام شده که دو یا سه مقاله در ژورنال isc مکانیک سیالات و آیرودینامیک دانشگاه امام حسین (ع) به چاپ برسد.
 


 

کلید واژه ها: دانشگاه صنعتی قوچان کنفرانس ملی اولین کنفرانس ملی فناورانه پیشرفته در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی