درخشش دانشجویان کشتی گیر دانشگاه صنعتی قوچان در مسابقات کشتی قهرمانی دانشگاه های منطقه ۹ کشور

۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۰۱۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، از سری مسابقات قهرمانی کشتی دانشگاه های منطقه ۹ کشور، دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان موفق شدند افتخار آفرینی کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، از سری مسابقات قهرمانی کشتی دانشگاه های منطقه 9 کشور، دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان موفق شدند افتخار آفرینی کنند.

این مسابقات به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید که تیم دانشگاه صنعتی قوچان با ۷ ورزشکار در این مسابقات شرکت کرد و در پایان موفق به کسب دو مدال نقره و یک برنز شد.

در این مسابقات ۱۵ تیم در دو بخش کشتی آزاد و فرنگی در قالب دانشگاه هایی از استان های خراسان رضوی، جنوبی، شمالی و سمنان شرکت داشتند.

مدال آوران دانشگاه صنعتی قوچان به شرح زیر است.

وزن ۷۴ کیلوگرم
مقام دوم امیر زارعی دانشگاه صنعتی قوچان