امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین پارک علم و فناوری خراسان رضوی و دانشگاه صنعتی قوچان

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۵ کد : ۱۰۱۷ اخبار دانشگاه
تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی قوچان و پارک علم و فناوری خراسان در راستای فراهم نمودن بستری مناسب به منظور تربیت نیروی متخصص و ایجاد اشتغال در جامعه و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود جهت اجرای طرح دستیار فناوری به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، هدف غایی این همکاری، هدایت هدفمند دانشجویان و دانش آموختگان به سمت استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی توسط ایشان است، که باعث شکل گیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین خواهد شد.

همچنین امید است اجرای طرح دستیار فناوری موجب ایجاد انگیزه و حس نشاط در دانشجویان شده و در آینده با تربیت نیروهای متخصص سرمایه ارزشمندی در عرصه های علم و فناوری برای کشور عزیزمان باشد.