آماده شدن مهمانسرای دانشگاه صنعتی قوچان جهت اسکان موقت دانشجویان محترم در ایام امتحانات پایان ترم

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۰۳۵ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مهمانسرای داخل محوطه دانشگاه صنعتی قوچان جهت اسکان موقت دانشجویان در ایام امتحانات پایان ترم آماده و تجهیز شد.

این مهمانسرا در ایام امتحانات پایان‌ترم در اختیار دانشجویان (برادران) خواهد بود که هزینه اسکان آن برای دانشجویان برای یک شب اقامت مبلغ 35 هزار تومان می‌باشد.

از مزایای این مهمانسرا این است که با توجه به اینکه در داخل محوطه دانشگاه قرار دارد، دانشجویان مستقر در آن نیازی به پرداخت هزینه رفت و آمد به دانشگاه را ندارند و سلف دانشجویی نیز در جنب آن قرار دارد.