بازدید مسئولین دانشگاه از مهمانسرای دانشگاه، خوابگاه خوارزمی و خوابگاه یاسمن

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۷ کد : ۱۰۴۱ اخبار دانشگاه
مسئولین محترم دانشگاه صنعتی قوچان با هدف رفع مشکلات موجود از خوابگاه های دانشگاه که دانشجویان محترم در آن مستقر بودند بازدید به عمل آودند.
بازدید مسئولین دانشگاه از مهمانسرای دانشگاه، خوابگاه خوارزمی و خوابگاه یاسمن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این بازدید جناب آقای دکتر مرتضی خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر آرمان نجاتی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی، جناب آقای دکتر داود فربد مدیریت محترم دانشجویی و تعدادی از کارشناسان محترم حوزه های دانشجویی، تاسیسات، اداری و حراست حضور داشتند.

این بازدید در روز سه‌شنبه ۲۴ خرداد ماه و از سه محل‌ مهمانسرای دانشگاه، خوابگاه پسران خوارزمی و خوابگاه دختران یاسمن و همچنین سلف سرویس دانشگاه به عمل آمد.

در این بازدیدها، سرپرستان محترم خوابگاه‌ها ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ورود دانشجویان و خوابگاه‌ها درخواست‌هایی را مطرح نمودند.

مقرر گردید در اسرع وقت نسبت به دیگر درخواستهای دانشجویان محترم اقدام مقتضی و مناسب انجام گردد.