انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران در مجله معتبر Applied Soft Computing

۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۰۷ کد : ۱۰۴۳ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر مجید کاظمی عضو محترم هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان: Application of dimensional analysis and multi-gene genetic programming to predict the performance of tunnel boring machines در مجله معتبر Applied Soft Computing منتشر شد.

در مجله معتبر Applied Soft Computing منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 6.725 است و در چارک کیفی اول (Q1) قرار دارد.

کسب این موفقیت را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.