انتشار مقاله داغ و پر استناد اساتید دانشگاه صنعتی قوچان (آقای دکتر علی آیتی و خانم دکتر بهاره تنهایی)

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۴ کد : ۱۰۵۵ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله مشترک جناب آقای دکتر علی آیتی و سرکار خانم دکتر بهاره تنهایی اعضای هیات علمی گروه مهندسی شیمی و سرکار خانم دکتر فاطمه کریمی استاد مدعو دانشگاه صنعتی قوچان در زمره مقالات داغ و پر استناد قرار گرفت.

عنوان مقاله پر استناد به مقاله ای اطلاق می شود که از نظر ارجاعات در بین یک درصد مقالات برتر دنیا در موضوع مربوطه در سال قرار می گیرد و عنوان مقاله داغ به مقاله ای اطلاق می شود که در مدت زمان کوتاهی پس از انتشار، تعداد قابل توجهی ارجاع را کسب می نماید.

عنوان مقاله و مجله مربوط به آن به شرح ذیل است:

مقاله با عنوان Removal of metal ions using a new magnetic chitosan nano-bio-adsorbent; A powerful approach in water treatment در مجله ENVIRONMENTAL RESEARCH با ضریب تاثیر 6.498
لازم به ذکر است این نشریه در بین 7 درصد برتر مجلات در گروه موضوعی عمومی و محیط زیست قرار دارد.

کسب این موفقیت بزرگ را به محققان فرهیخته و گرامی و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.