انتشار مقاله داغ و پر استناد اساتید دانشگاه صنعتی قوچان (آقای دکتر حسن کریمی مله و خانم دکتر کریمی)

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۰۵۶ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله مشترک جناب آقای دکتر حسن کریمی مله عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی و سرکار خانم دکتر فاطمه کریمی استاد مدعو دانشگاه صنعتی قوچان در زمره مقالات داغ و پر استناد قرار گرفت.

عنوان مقالات پر استناد به مقاله ای اطلاق می شود که از نظر ارجاعات در بین یک درصد مقالات برتر دنیا در موضوع مربوطه در سال قرار می گیرد.
و عنوان مقاله داغ به مقاله ای اطلاق می شود که در مدت زمان کوتاهی پس از انتشار، تعداد قابل توجهی ارجاع را کسب می نماید.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور در بین 3 درصد برتر گروه موضوعی محیط زیست و 6 درصد برتر گروه موضوعی مهندسی محیط زیست قرار داشته و دارای سطح کیفی بسیار بالایی است.

عنوان مقاله و مجله مربوط به آن به شرح ذیل است:

مقاله با عنوان Cyanazine herbicide monitoring as a hazardous substance by a DNA nanostructure biosensor در مجله JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS با ضریب تاثیر 10.588

کسب این عنوان افتخارآمیز و موفقیت بزرگ را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.