انتشار مقالات داغ و پر استناد اساتید دانشگاه صنعتی قوچان

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۷ کد : ۱۰۵۷ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقالات مشترک جناب آقای دکتر حسن کریمی مله و جناب آقای دکتر علی آیتی و سرکار خانم دکتر بهاره تنهایی اعضای هیات علمی گروه مهندسی شیمی و سرکار خانم دکتر فاطمه کریمی استاد مدعو دانشگاه صنعتی قوچان در زمره مقالات داغ و پر استناد قرار گرفتند.
انتشار مقالات داغ و پر استناد اساتید دانشگاه صنعتی قوچان

عنوان مقالات پر استناد به مقاله ای اطلاق می شود که از نظر ارجاعات در بین یک درصد مقالات برتر دنیا در موضوع مربوطه در سال قرار می گیرد.
و عنوان مقاله داغ به مقاله ای اطلاق می شود که در مدت زمان کوتاهی پس از انتشار، تعداد قابل توجهی ارجاع را کسب می نماید.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریات مذکور هر یک در گروه موضوعی مربوطه دارای رتبه شایسته بوده و در سطح کیفی بسیار بالایی قرار دارد.

عناوین این مقالات و مجله مربوط به آنها به شرح ذیل است:

مقاله با عنوان A critical review on the use of potentiometric based biosensors for biomarkers detection در مجله BIOSENSORS and BIOELECTRONICS با ضریب تاثیر 10.618
لازم به ذکر است این نشریه در بین 2 درصد برتر نشریات با گروه موضوعی شیمی تجزیه، 4 درصد برتر نشریات با گروه موضوعی بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی کاربردی، 6 درصد برتر نشریات با گروه موضوعی بیوفیزیک و 8 درصد برتر نشریات با گروه موضوعی الکتروشیمی قرار دارد.

مقاله با عنوان Heterogeneous UV-Switchable Au nanoparticles decorated tungstophosphoric acid/TiO2 for efficient photocatalytic degradation process در مجله CHEMOSPHERE با ضریب تاثیر 7.086
کسب این عناوین افتخارآمیز و موفقیت بزرگ را به محققان فرهیخته و گرامی و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.