چاپ مقاله مشترک عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه صنعتی قوچان با اساتید دانشگاه ملبورن استرالیا در مجله بسیار معتبر INTERNATIONAL JOURNAL OF INTELLIGENT SYSTEMS

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۰۶ اخبار دانشگاه
مقاله جناب آقای دکتر بهرام فرهادی نیا با عنوان Uncertainty measures for probabilistic hesitant fuzzy sets in multiple criteria decision making در یکی از معتبرترین مجلات دنیا در گروه موضوعی "هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر" با عنوان INTERNATIONAL JOURNAL OF INTELLIGENT SYSTEMS به چاپ رسید.

مقاله جناب آقای دکتر بهرام فرهادی نیا با عنوان
INTERNATIONAL JOURNAL OF INTELLIGENT SYSTEMS
به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این مجله با ضریب تاثیر 10.312 جزو 4 درصد مجلات برتر دنیا در گروه موضوعی "هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر" می باشد. شایان ذکر است این تحقیق با همکاری پروفسور Uwe Aickelin و پروفسور هادی اکبرزاده از دانشگاه ملبورن استرالیا صورت گرفته است.

کسب این موفقیت افتخار آمیز را به  جناب آقای دکتر فرهادی نیا و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.