انتشار مقاله مشترک اعضای هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر در مجله معتبر IEEE Transactions on Affective Computing

۰۸ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۷ کد : ۱۰۶۷ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله مشترک جناب آقای دکتر چم پور و سرکار خانم دکتر ملیحه جاویدی اعضا محترم هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان: Multiview Facial Expression Recognition, a Survey منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله مشترک جناب آقای دکتر چم پور و سرکار خانم دکتر ملیحه جاویدی اعضا محترم هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان: Multiview Facial Expression Recognition, a Survey در مجله معتبر IEEE Transactions on Affective Computing منتشر شد.
طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 13.99 است و در بین 5 درصد برتر مجلات گروه علمی هوش مصنوعی و 6 درصد برتر مجلات گروه موضوعی سایبرنتیک قرار دارد.

کسب این موفقیت را خدمت این بزرگواران و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.