آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در روز اول در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۰۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۰۶۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در روز اول در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.
آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در روز اول در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمون سراسری سال 1401 در روز اول در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

این آزمون در چهار روز و از روز چهارشنبه 8 تیرماه 1401 لغایت شنبه 11 تیرماه 1401 در دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار می گردد.

در روز اول آزمون سراسری 1401 جناب آقای دکتر بیکی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر نجاتی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان و تعدادی از مدیران این دانشگاه جهت خداقوت و خسته نباشید به عوامل اجرایی حضور پیدا کردند.

کلید واژه ها: آزمون های سراسری گروه هنر دانشگاه صنعتی قوچان شهرستان قوچان قوچان آزمون سراسری 1401