چاپ مقاله اساتید دانشگاه حاصل از همکاری مشترک اساتید گروه مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی در مجله بسیار معتبر Journal of Cleaner Production

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۳ کد : ۱۰۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۰۴
مقاله مشترک جناب آقایان دکتر عرفان سلیمی پور عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک و دکتر مجتبی ساعی مقدم عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی و سرکار خانم دکتر شیما یزدانی از اساتید مدعو گروه انرژی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله بسیار معتبر Journal of Cleaner Production به چاپ رسید.

مقاله مشترک جناب آقایان دکتر عرفان سلیمی پور عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک و دکتر مجتبی ساعی مقدم عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی و سرکار خانم دکتر شیما یزدانی از اساتید مدعو گروه انرژی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان :
A comparison between a natural gas power plant and a municipal solid waste incineration power plant based on an emergy analysis در مجله بسیار معتبر  Journal of Cleaner Production به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، لازم به ذکر است این مجله با ضریب تاثیر 7.246 دارای جز 7 درصد مجله برتر دنیا در گروه موضوعی علوم محیط زیست (Environmental Science) و همچنین جزو 15 درصد مجلات برتر در گروه موضوعی مهندسی محیط زیست به شمار می آید.

کسب این موفقیت افتخار آمیز را به  ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.