از همکاران محترم سادات دانشگاه به مناسب عید غدیر تجلیل شد

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۱۰۱ اخبار دانشگاه
به مناسبت و شکرانه عید غدیر خم جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیات رئیسه با همکاران محترم سادات دانشگاه صنعتی قوچان دیدار داشتند.
از همکاران محترم سادات دانشگاه به مناسب عید غدیر تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این دیدار ضمن تبریک عید سعید غدیر خم از تلاش های همکاران سید دانشگاه صنعتی قوچان با اهدای گل تجلیل شد.

در این دیدار جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، جناب آقای دکتر بیکی معاونت محترم اداری، مالی و مدیریت منابع، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین جناب آقای منصوری مدیر محترم اداری حضور داشتند.

کلید واژه ها: عید غدیر غدیر دانشگاه صنعتی قوچان