جلسه هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۱۱ اخبار دانشگاه
جلسه هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان با حضور دو سوم اعضا برگزار گردید.
جلسه هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان؛ جلسه هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان با حضور دو سوم اعضا برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست هیئت مدیره ، جناب آقای دکتر جواد قریشی الحسینی نائب رئیس، جناب آقای دکتر علیرضا قامتی عضو هیئت مدیره، جناب آقای مهندس حاج علی سراجیان عضو هیئت مدیره و جناب آقای مهندس منصور فرهت عضو هیئت مدیره و همچنین جناب آقای سید امیر خلیق به عنوان مدیرعامل حضور داشتند.

در این جلسه که در مرکز رفاهی شماره یک دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید موضوعاتی همچون؛ بررسی انتخابات دوره جدید هیات امناء و هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان و ارائه راهکارهای بنیاد در محدودیتهای دوران کرونایی و نقش خیرین در پیشبرد اهداف پیش روی وقف علم و فناوری مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.