با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی قوچان؛

کلنگ خوابگاه متاهلی دانشگاه صنعتی قوچان به زمین خورد

۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۲۳ کد : ۱۱۲۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و ‌رییس سازمان امور دانشجویان و جناب آقای مسعود گنجی ریاست محترم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به همراه جناب آقای حمیدی مشاور رییس سازمان امور دانشجویان و ریاست صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافتند.
کلنگ خوابگاه متاهلی دانشگاه صنعتی قوچان به زمین خورد

در این سفر یکروزه به قوچان کلنگ خوابگاه متاهلی دانشگاه صنعتی قوچان به زمین خورد.

در این مراسم کلنگ زنی مسئولین شهرستان آقای آذری نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی و آقای صفایی فرماندار شهرستان نیز حضور داشتند.

دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان نیز هدف از کلنگ زنی این خوابگاه را حمایت از دانشجویان متاهل و پیرو قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عنوان کرد.

لازم به ذکر است، یکی دیگر برنامه های این سفر یک روزه تکمیل پروژه زمین ورزشی روباز چندمنظوره دانشگاه صنعتی قوچان بود که کلنگ این پروژه نیز به زمین خورد و مراحل ساخت آن رسما آغاز شد.

کلید واژه ها: کلنگ زنی معاون وزیر علوم در قوچان دانشگاه صنعتی قوچان