با حضور معاون وزیر علوم و ‌رییس سازمان امور دانشجویان و ریاست صندوق رفاه دانشجویان؛

کلنگ تکمیل پروژه زمین ورزشی روباز چندمنظوره دانشگاه صنعتی قوچان به زمین خورد

۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۵ کد : ۱۱۲۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و ‌رییس سازمان امور دانشجویان و جناب آقای مسعود گنجی ریاست محترم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به همراه جناب آقای حمیدی مشاور رییس سازمان امور دانشجویان و ریاست صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافتند.
کلنگ تکمیل پروژه زمین ورزشی روباز چندمنظوره دانشگاه صنعتی قوچان به زمین خورد

در این سفر یک روزه به قوچان کلنگ تکمیل پروژه زمین ورزشی روباز چندمنظوره دانشگاه صنعتی قوچان به زمین خورد.

در این مراسم کلنگ زنی مسئولین شهرستان آقای آذری نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی و آقای صفایی فرماندار شهرستان نیز حضور داشتند.

این پروژه در راستای تکمیل پروژه زمین ورزشی روباز و چند منظوره دانشگاه صنعتی قوچان بود که قبل از این زمین چمن مصنوعی و همچنین زمین ورزشی چند منظوره (والیبال، بسکتبال و ... ) افتتاح و راه اندازی شده بود.

لازم به ذکر است، یکی دیگر برنامه های این سفر یک روزه کلنگ خوابگاه متاهلی دانشگاه صنعتی قوچان بود که به زمین خورد.

کلید واژه ها: دانشگاه صنعتی قوچان تکمیل زمین ورزشی روباز چندمنظوره کلنگ زنی