با حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان؛

دکتر علی گنج بخش در سمت ریاست گروه آموزش های عالی آزاد و مجازی ابقاء شد

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۴۱ کد : ۱۱۲۵ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی گنج بخش در سمت ریاست گروه آموزش های عالی آزاد و مجازی این دانشگاه ابقاء شد.
دکتر علی گنج بخش در سمت ریاست گروه آموزش های عالی آزاد و مجازی ابقاء شد

در این حکم آمده است؛

جناب آقای دکتر علی گنج بخش
عضو محترم محترم هیئت علمی گروه ریاضی

سلام علیکم؛
       احتراماً نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جناب عالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از مورخ 1401/05/23 به مدت یک سال به عنوان “ریاست گروه آموزش های عالی آزاد و مجازی”  دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با تلاش، جدیت و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره گیری از ظرفیت های موجود در انجام امور محوله موفق باشید. ​

کلید واژه ها: دانشگاه صنعتی قوچان ریاست گروه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی قوچان گروه آموزش های آزاد و مجازی دکتر علی گنج بخش