با حضور امام جمعه شهرستان قوچان؛

مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۱۲۸ اخبار دانشگاه
مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین هراتی مطلق امام جمعه محترم شهرستان قوچان، اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در محل نمازخانه برگزار شد.
مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین هراتی مطلق امام جمعه محترم شهرستان قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید فرهیخته و کارکنان پرتلاش دانشگاه در محل نمازخانه برگزار شد.

در این مراسم بعد از قرائت زیارت عاشورا، امام جمعه محترم شهرستان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان به ایراد سخنرانی پرداختند و نکاتی را در خصوص بهره گیری از فرصت عمر و حیات بیان نمودند و روز 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گرامی داشته شد.

گفتنی است قرائت زیارت عاشورا، عزاداری و سوگواری امام حسین (ع) و هفتاد و تن از یاران وفادارش در صحرای کربلا بمدت 5روز برگزارگردید. من بعد هر هفته یکشنبه ها ساعت 7 صبح این مراسم در محل نمازخانه دانشگاه صنعتی قوچان برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: قرائت زیارت عاشورا زیارت عاشورا دانشگاه صنعتی قوچان شهرستان قوچان امام جمعه قوچان حجت الاسلام و المسلمین هراتی مطلق