با حضور فرماندار شهرستان قوچان و مسئولان شهرستانی رقم خورد؛

آغاز عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی در دانشگاه صنعتی قوچان

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۳:۴۹ کد : ۱۱۶۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت هفته دولت عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی در دانشگاه صنعتی قوچان با حضور نماینده عالی دولت در شهرستان قوچان آغاز شد.
آغاز عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی در دانشگاه صنعتی قوچان

پروژه تغییر سیستم گرمایش ساختمان A دانشگاه صنعتی قوچان از بخاری به گرمایش با پکیج رادیاتور در فاز اول و همچنین محوطه سازی این دانشگاه در فاز اول دو پروژه ای بود که با حضور عباسعلی صفایی فرماندار محترم شهرستان و دیگر مسئولین شهرستانی عملیات اجرایی آن آغاز شد.

در این مراسم اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه، مدیران محترم دانشگاه و تعدادی از اساتید فرهیخته دانشگاه نیز حضور داشتند.

کلید واژه ها: کلنگ زنی آغاز عملیات اجرایی دانشگاه صنعتی قوچان فرماندار قوچان شهرستان قوچان