نشست همکاری مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه صنعتی قوچان و اداره کار شهرستان برگزار گردید:

۲۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۳ کد : ۱۱۹۶ اخبار دانشگاه

در این دیدار اهداف و برنامه های مرکز به منظور  ارتقا سطح اشتغال شهرستان و حمایت از کار آفرینی تشریح گردید.

ریاست محترم اداره کار شهرستان قوچان جناب آقای ولایتی از همکاری با این مرکز استقبال نمودند. ایشان ضمن حمایت از برگزاری دوره‌های اشتغال‌زا توسط مرکز بیان نمودند که دانش‌پذیران این دوره‌ها می توانند پس از اتمام دوره و طی نمودن فرایند قانونی از تسهیلات خود اشتغالی بهره مند شوند.

همچنین پیشنهاد عقد تفاهم نامه سه جانبه بین دانشگاه، اداره کار شهرستان و سازمان فنی و حرفه ای شهرستان از سوی ایشان ارائه گردید.

ضمنا در این دیدار رئیس مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه، جناب آقای دکتر گنج‌بخش آمادگی خود را برای برگزاری دوره های لازم به منظور توانمندسازی نیروی کار و جوانان و همچنین تربیت متخصص در زمینه های کاری را اعلام نمودند.