اسکان تمامی دانشجویان متقاضی خوابگاه در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۱

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰ کد : ۱۲۳۰ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
تعداد بازدید:۲۱۷
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر داود فربد مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان در ارتباط با نحوه تخصیص خوابگاه در نیمسال اول ۱۴۰۱ اعلام نمود:
اسکان تمامی دانشجویان متقاضی خوابگاه در نیمسال اول تحصیلی  ۱۴۰۱

با تلاش‌ حداکثری همکاران حوزه دانشجویی و همکاری مناسب حوزه‌های مختلف دانشگاه و همچنین حمایت ریاست و هیات رئیسه محترم دانشگاه، خوشبختانه به کلیه دانشجویان (برادران و خواهران) متقاضی خوابگاه، خوابگاه تعلق گرفت‌.

این دانشجویان شامل ورودی‌های ۹۶، ۹۷، ۹۸، ۹۹، ۴۰۰ و ۴۰۱ می‌باشند که در پنج خوابگاه‌ مختلف اسکان داده شدند.

تعداد دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان مستقر در خوابگاه‌ها در نیمسال اول ۱۴۰۱، حدود  840 نفر ( 505 برادران، 335 خواهران) می‌باشند.