جشن دانشجویی میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) برگزار شد

۲۰ مهر ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۷ کد : ۱۲۴۴ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم جشن دانشجویی میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) در سالن آمفی تئاتر ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی این دانشگاه برگزار شد.
جشن دانشجویی میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) برگزار شد

در این مراسم جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت و سالروز ولادت باسعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) به دانشجویان گفت: بسیار خرسندم از اینکه بعد از دو سال شما دانشجویان عزیز را در دانشگاه دوباره می بینم و امیدوارم بهترین ها برای تک تک شما عزیزان در ادامه رقم بخورد.

سخنرانی جناب آقای دکتر صمدی به عنوان مشاور امور جوانان و خانواده، مولودی خوانی توسط دانشجوی این دانشگاه جناب آقای کلیدری بخشی دیگر از این مراسم بود.

گفتنی است، این مراسم به همت کانون مهدویت و هیات دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.