تکریم زوجهای دانشجوی دارای فرزند ۱۴۰۱

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۸ کد : ۱۲۵۲ اخبار دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این طرح که با عنوان «دُردانه» نامگذاری شده است، به زوج‌های دانشجوی دارای فرزند متولد سال ۱۴۰۱ تسهیلات و هدایایی اهدا می‌کند.
تکریم زوجهای دانشجوی دارای فرزند ۱۴۰۱

بر این اساس، هدایا و تسهیلاتی از جمله وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۱۵ میلیون تومان و سپرده پس‌انداز به نام فرزند به ثبت‌نام‌کنندگان واجد شرایط اهدا خواهد شد.

برای دریافت این هدایا و تسهیلات لازم است که ثبت‌نام‌کننده (زوج یا زوجه) دانشجو بوده و دارای فرزند متولد ۱۴۰۱ باشند.

دانشجویان واجد شرایط می‌بایست مشخصات خود، همسر و فرزند را بطور کامل تکمیل نموده و به منظور تأیید و اختصاص هدایا و تسهیلات از ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۱ به بعد با مدارک شامل کارت ملی، کارت دانشجویی و شناسنامه خود و کارت ملی و شناسنامه همسر و فرزندان به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مراجعه کنند.

اهدای هدایا و تسهیلات در هر استان با برگزاری «همایش دردانه» انجام می‌شود و دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت Ezdevaj.nahad.ir مراجعه کنند.

نکات و فرآیند دریافت هدایا و تسهیلات
هدایا و تسهیلات به دانشجویان دارای فرزند 1401در «همایش دردانه» اهدا می شود
«همایش دردانه» با هدف تکریم  و ترغیب دانشجو در همه «استان ها» برگزار می گردد
تاریخ برگزاری همایش با توجه به تعداد ثبت نام های هر استان برنامه ریزی میگردد و از طریق سایت دانشگاه اعلام می شود